GLUTENSİZ TUZLU KEK
GLUTENSİZ TUZLU KEK
Çiğ karabuğday unu ve sorgum unu ile tuzlu kek yapıyoruz
Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 çb sıvı yağ
- 1 çb süt bitkisel süt de olur
- 1 sb çiğ karabuğday unu
- 1 sb sorgum unu
- 1 çk tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 kase beyaz peynir
- 1 tutam dereotu
- 1 tutam maydanoz
Talimatlar
- 1-Öncelikle yumurtayı iyice çırpalım. 2-Peynir ve maydanoz hariç tüm malzemeleri ekleyerek çırpmaya devam edelim.3-Maydanoz ve peyniri de ekleyerek karıştıralım. 4-Karışımı yağladığımız kalıba alıp 175 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirelim. Afiyet olsun 🙂
Notlar
@glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂