KARABUĞDAY EKMEĞİ

KARABUĞDAY EKMEĞİ

Çiğ karabuğday unu ile ekmek yapıyoruz
Hazırlama Süresi 29 dakika
Kategori Ekmek Tarifleri
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

  • 500 gr çiğ karabuğday unu
  • 1 yk karnıyarık otu tozu
  • 600 ml ılık su
  • 1 yk elma suyu konsantresi
  • 3 yk zeytinyağı
  • 1 paket glutensiz hamur mayası
  • tuz

Talimatlar
 

  • 1-Önce sıvıları, sonra kuru malzemeyi ekliyoruz.
    2-Dilerseniz ceviz ya da istediğiniz tohumlardan üzerine ekleyebilirsiniz.
    3-190 derece fırında da kontrollü bir şekilde pişirebilirsiniz.
    Afiyet olsun 🙂

Notlar

@glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂

Bir yanıt yazın