GLUTENSİZ CEVİZLİ EKMEK

GLUTENSİZ CEVİZLİ EKMEK

Tam mix bread ile cevizli ekmek yapıyoruz
Kategori Ekmek Tarifleri
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

  • 500 gr tam mix bread
  • 1 yk karnıyarık otu tozu Tam mix bread içinde var isterseniz kullanmayabilirsiniz
  • 1 yk ekma özü konsantresi
  • 3 yk zeytinyağı
  • 600 ml ılık su
  • 1/2 sb ceviz
  • 1 paket glutensiz hamur mayası
  • tuz

Talimatlar
 

  • 1-Önce sıvıları, sonra kuru malzemeyi ekliyoruz.
    2-190 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirebilirsiniz.
    Afiyet olsun 🙂

Notlar

 @glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂

Bir yanıt yazın