GLUTENSİZ MANTAR KURABİYE

GLUTENSİZ MANTAR KURABİYE

Tam mix patisserie ile mantar kurabiye yapıyoruz
Hazırlama Süresi 30 dakika
Pişirme Süresi 15 dakika
Kategori kurabiye-kraker tarifleri
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

  • 2 sb tam mix patisserie
  • 100 gr tereyağı
  • 3 yk pudra şekeri
  • 1 adet yumurta
  • 1/2 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 yk ham kakao

Talimatlar
 

  • 1-Öncelikleoda sıcaklığına gelmiş tereyağımıza pudra şekerini ekleyerek karıştırın.
    2-Ardından diğer malzemeleri de ekleyip yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
    3-Sonrasında ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayıp maden suyu şişesini kullanarak önce kakaoya batırıp yuvarladığımız hamurların üzerine bastırarak mantar şeklini veriyoruz.
    4-170 derece fırında altüst fansız ayarda yaklaşık 15 dk kontrollü pişiriyoruz.
    Afiyet olsun 🙂

Notlar

@glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂

Bir yanıt yazın