GLUTENSİZ MANTAR KURABİYE
GLUTENSİZ MANTAR KURABİYE
Tam mix patisserie ile mantar kurabiye yapıyoruz
Malzemeler
- 2 sb tam mix patisserie
- 100 gr tereyağı
- 3 yk pudra şekeri
- 1 adet yumurta
- 1/2 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 yk ham kakao
Talimatlar
- 1-Öncelikleoda sıcaklığına gelmiş tereyağımıza pudra şekerini ekleyerek karıştırın. 2-Ardından diğer malzemeleri de ekleyip yumuşak bir hamur elde ediyoruz. 3-Sonrasında ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayıp maden suyu şişesini kullanarak önce kakaoya batırıp yuvarladığımız hamurların üzerine bastırarak mantar şeklini veriyoruz. 4-170 derece fırında altüst fansız ayarda yaklaşık 15 dk kontrollü pişiriyoruz. Afiyet olsun 🙂
Notlar
@glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂