GLUTENSİZ TUZLU KEK

GLUTENSİZ TUZLU KEK

Çiğ karabuğday unu ve sorgum unu ile tuzlu kek yapıyoruz
Hazırlama Süresi 30 dakika
Kategori kek tarifleri
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

  • 3 adet yumurta
  • 1 çb sıvı yağ
  • 1 çb süt bitkisel süt de olur
  • 1 sb çiğ karabuğday unu
  • 1 sb sorgum unu
  • 1 çk tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase beyaz peynir
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam maydanoz

Talimatlar
 

  • 1-Öncelikle yumurtayı iyice çırpalım.
    2-Peynir ve maydanoz hariç tüm malzemeleri ekleyerek çırpmaya devam edelim.
    3-Maydanoz ve peyniri de ekleyerek karıştıralım.
    4-Karışımı yağladığımız kalıba alıp 175 derece fırında kontrollü bir şekilde pişirelim.
    Afiyet olsun 🙂

Notlar

    @glutensiznefisler  bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz 🙂

Bir yanıt yazın