* Tahin sütü için; su ve tahini blendera alıyoruz. İlkten blendırdan çekip ardından bir yumurta akını ekleyip tekrar çekiyoruz1-Kuru malzemeleri karıştırdıktan sonra tahin sütümüzü kuru malzemelerle karıştırarak hamuru toparlıyoruz 2-30 dakika mayalanmaya bırakıyoruz.3-Yağladığımız tepsimize hamuru alıp ellerimizle basıyoruz. 4-Hazırladığımız iç harcı üzerine yayıp kenarlardan içe doğru katlayarak hamuru toparlıyoruz. 5-Tekrar basarken ellerinizi yağlamayı unutmayın; hamuru basmak çok daha kolay olacaktır. 6-Hamurun üstünü kapatıp 10 dakika daha dinlendiriyoruz. 7-Ucunu yağladığımız bıçak ile dilimliyoruz. 8-Üzerine bir yumurta sarısı ve tahin sütümüzden bir kaşık ekleyip döküyoruz. 9-İyice sürdükten sonra susam ve çörek otu sepeleyerek, 180 derece önceden ısıttığımız fırında 40 dakika kızarana kadar pişiriyoruz.Not; sadece karabuğday unu ile de yapabilirsiniz ama badem unu hafifliği ile ağır unları dengeler hamurun daha yumuşak olmasını sağlar.Afiyet olsun :)