1-Kuru malzemelerimizi karıştırıp kenara alıyoruz. 2-Su, tahin, sirkeyi blendıra alıp sütümüzü hazırlıyoruz. 3-Karıştırma kabımıza alıp zeytinyağı maya ve hurma özünü ekleyip karıştırarak 5 dakika bekliyoruz. 4-Kuru malzemeleri ekleyip hamuru toparlıyoruz.5-Mayalama sepetimize bez koyup üstünü unluyoruz hamurumuzu bezin üstüne alıp yerleştiriyoruz. 1 saat mayalamaya bırakıyoruz.6-Pişirme kalıbımızı önce sadeyağ ile yağlayıp mısır unu serpiyoruz(her ikisininde yanma derecesi yüksektir) hamuru matın üstüne alıp şekillendirip kalıba alıyoruz. 7-1 saatte kalıpta mayalandırdığımız hamuru önceden 200 derece ısıttığımız fırında ilk 30 dakika kapak kapalı, 30 dakika kapak açık şekilde fanlı ayarda pişiriyoruz. 8-Fırından çıkan ekmeğimizi 10 dakika kalıpta bırakıp sonrasında tel üstüne alarak 2-3 saat soğumaya bırakıyoruz.Afiyet olsun :)