Geri Dön

Hindistan Cevizi Unu ile Limonlu Kek

Hindistan cevizi unu ile limonlu kek yapıyoruz
Pişirme Süresi 30 dakika
Kategori kek tarifleri
Porsiyon 4 kişi

Malzemeler
  

  • 3 adet yumurta
  • 200 gr süzme bal
  • 115 gr hindistan cevizi yağı
  • 85 ml limon suyu
  • 100 ml maden suyu
  • 1 paket glutensiz kabartma tozu
  • 1 paket glutensiz vanilya
  • 100 gr hindistan cevizi unu
  • 1 adet limon kabuğu rendesi

Talimatlar
 

  • 1-Malzemeler sırayla bir kaba alınıp çırpılır
     2-İyice yağlanmış, yapışmaz bir kek kalıbına alınır
    3- Önceden 160°ayarda ısıtılmış fırında alt-üst ayarda ve fanlı olarak pişirilir
    İlk sıcağı çıkan kekin üzerine sosu döküp dilediğiniz gibi süsleyin ve servise hazır. Afiyet olsun :)

Notlar

 @glutensizanne_guncesi bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz :)