Hindistan Cevizi Unu ile Limonlu Kek
Hindistan cevizi unu ile limonlu kek yapıyoruz
Pişirme Süresi 30 dakika dk
- 3 adet yumurta
- 200 gr süzme bal
- 115 gr hindistan cevizi yağı
- 85 ml limon suyu
- 100 ml maden suyu
- 1 paket glutensiz kabartma tozu
- 1 paket glutensiz vanilya
- 100 gr hindistan cevizi unu
- 1 adet limon kabuğu rendesi
1-Malzemeler sırayla bir kaba alınıp çırpılır 2-İyice yağlanmış, yapışmaz bir kek kalıbına alınır3- Önceden 160°ayarda ısıtılmış fırında alt-üst ayarda ve fanlı olarak pişirilirİlk sıcağı çıkan kekin üzerine sosu döküp dilediğiniz gibi süsleyin ve servise hazır. Afiyet olsun :)