1-Ilık su,maya, şeker, zeytinyağını köpük köpük olana kadar 5 dk aktifleştiriyoruz. 2-Üzerine un, karnıyarık otu tozu ve tuzu yavaş yavaş ekliyoruz. Çok sert bir hamur olmaması lazım. O yüzden unu dikkatli eyleyin lütfen. 3-İnce olacak şekilde hamurumuzu açıyoruz.4-Üzeri için; kapya, yeşil biber, soğan, sarımsak, maydonozu robottan geçiriyoruz.Kıyma, domates konservesi, tuz ve baharatları da ekleyip karıştırıyoruz. İnce açtığımız hamurun üzerine kaşıkla yayıyoruz. Ben hamuru ikiye böldüm altı tane yuvarlak şekil açtım. Hamurun yarısını da pratik olsun diye kare tepsiye yağlı kağıt üzerinde açarak yaptım.5-190’ fırında 25 dk kadar pişiriyoruz. Siz fırınınıza göre ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun :)
Notlar
@glutensiznefisler bu güzel tarif için müşterimize teşekkür ederiz :)