YOĞURTLU GREÇKA
Çiğ karabuğday tane ile enfes bir meze yapıyoruz
Hazırlama Süresi 45 dakika dk
Kategori salata tarifleri
- 10-15 adet asma yaprağı
- 1 sb haşlanmış greçka (çiğ karabuğday tane)
- kapya biber
- soğan
- 1-2 diş sarımsak
- tuz
- zeytinyağı
- kırık ceviz
- uygun miktarda yoğurt
1-Asma yapraklarını sıcak suda yumuşatıp, soğan, kapya biber ve sarımsakla birleştirerek soteliyoruz. 2-Haşlanmış greçkayı ekleyip karıştırıyoruz. 3-Son olarak sarımsaklı yoğurdu ilave edip karıştırıyoruz. 4-Üzerine biraz ceviz,biraz da zeytinyağı gezdiriyoruz ve işte hazır! Afiyet olsun :)