Karabuğday Kepeği %100 Karabuğday’dan elden edilen doğal, yüksek lif ve protein kaynağıdır. Karabuğday kepeğini ekmek, pasta, muffin gibi birçok tarifte sağlıklı ve doğal bir ezme olarak kullanabilirsiniz.
Omletlerinizde kullanabilirsiniz, çorbalarınız da doğal kıvam verici olarak kullanabilirsiniz ezmenin kullanıldığı bütün tariflerde %100 Karabuğdaydan elde edilen karabuğday kepeğini kullanarak tariflerinizi daha sağlıklı bir hale getirmiş olup vücut için çok faydalı olan, protein ve lifin oranını arttırmış olursunuz , Sabahları bal ve süt ile karıştırıp içebilirsiniz , karabuğday granolası yapabilirsiniz.
Besin Değerleri (g) | 100 gr |
Enerji kcal | 450 |
Toplam yağ | 8,39 |
Karbonhidrat | 70 |
Şeker | 0 |
Protein | 27,6 |
Tuz | 0,05 |
Menşei | TÜRKİYE |
Berrin Şuvan –
Çok memnunum.
Meryem Doğan –
İlk olarak ekmek denedim.çok beğendim.teşekkürler.
Mağaza yöneticisi TamTarım –
Bizler teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz 🙏😊
Mağaza yöneticisi TamTarım –
Bizler teşekkür ederiz sağlıklı günler dileriz 🙏😊
Ayse Avci –
Ekmek olarak denedim çok memnun kaldım .