Nohutlu Karabuğday Ekmeği Tarifi

Nohutlu Karabuğday Ekmeği Tarifi

 

  İÇİNDEKİLER

 

  • 5 Su bardağı Çiğ Karabuğday Unu
  • Aldığı kadar haşladığımız nohutun suyu
  • 1 Su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 Paket kabartma tozu
  • 2 Tatlı kaşığı
  • 1 Adet kırmızı biber
  • 1 Çay bardağı zeytinyağı
  • Aldığı Kadar Glutensiz Karabuğday Unu
  • Tuz, karabiber, pul biber.

 

YAPILIŞI

 

    1. Kaba aldığımız unun içerisine haşladığımız nohutun suyunu ekleyelim…
    2. Nohutları rondodan çektikten sonra unun içerisine ilave edelim…
    3. Kabartma tozu ve tuzu ilave ettikten sonra hepsini karıştırıp tepsiye yerleştiriyoruz.
    4. 200 derece fırında 30-35 dakika pişiriyoruz.

Afiyet olsun.

 

Bir yanıt yazın

Main Menu